Ο Ο.Α.Π.Ν. ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης στα γραφεία του στην οδό Π. Μελά & Πλ. Αυλιώτη, μοιράζοντας ευχές για υγεία και δημιουργικότητα.

Παρόντες οι υπάλληλοι του ΟΑΠΝ, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου, εκπρόσωποι από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Η Πρόεδρος κα Φ. Φτάκα, αναφέρθηκε στην εξωστρέφεια που πρέπει ν’ αποκτήσει ο Οργανισμός και να φτάσει όχι μόνο σε άλλες πόλεις εντός της Ελλάδας αλλά στόχος μας, όπως είπε, είναι αυτή τη χρονιά να φτάσει μέχρι την καρδιά της Ευρώπης με διάφορες δράσεις.

Ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής κ. Π. Καραχάλιος με τις ευχές για Καλή Χρονιά και υγεία, δήλωσε ότι η Φιλαρμονική θα είναι συμπαραστάτης στο έργο που έχει αναλάβει η νέα διοίκηση.

Ο κ. Σ. Σαπρίκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, εκ μέρους του αθλητικού τομέα αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν οι εργαζόμενοι λόγω της έλλειψης προσωπικού, ν’ ανταποκριθούν στα προβλήματα για το καλό της πόλης και των δημοτών.

Ο κ. Α. Βρεττάκος εκ μέρους του φωτογραφικού εργαστηρίου, ευχήθηκε με τη σειρά του υγεία, Καλή Χρονιά και πρόοδο στο έργο του Οργανισμού.

Το φλουρί «έπεσε» στον κο Π. Δημόπουλο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

1234

Αφήστε μια απάντηση