ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ο Δήμος Κοζάνης και ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας, σηματοδοτώντας την ετήσια γιορτή της μουσικής και της εαρινής ισημερίας, στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής ημέρας Μουσικής που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου, οργανώνει μουσικές εκδηλώσεις που θα  πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης.

 

  • Την Κυριακή  19  Ιουνίου στην κεντρική πλατεία, ώρα 20:30,  η   Φιλαρμονική Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα» που συμμετέχει στο 2ο OPEN BOOK, θα κλείσει τις δράσεις του φεστιβάλ με τις μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη  και  άλλα μουσικά κομμάτια.

 

  • Την Τρίτη 21 Ιουνίου στον πεζόδρομο και την κεντρική πλατεία ώρα 20:00, το Σύνολο κρουστών ενηλίκων, «Συνομωσία Κρουστών» του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, υπό την Δ/νση του κ. Σάκη Κουκουμπέση, θα δώσει μία ευχάριστη νότα και ρυθμό.

 

  • Το Σάββατο 25 Ιουνίου ώρα 21:00, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Δ. Κοζάνης, το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης παρουσιάζει το «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», το εμβληματικό έργο του Οδυσσέα Ελύτη  που μελοποίησε ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.  Συμμετέχει πολυπληθές σχήμα ορχήστρας και χορωδιών.