Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης |
16146
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16146,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 
35α

Λασσάνεια

Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος 2017

Ο Δήμος Κοζάνης και η νεοσυσταθείσα Αντιδημαρχία Πολιτισμού φιλοδοξούν φέτος να ενεργοποιήσουν και πάλι τον θεσμό των Λασσανείων με την προοπτική το 2017 να είναι μόνο η εκκίνηση για πιο ψηλά.

Φέτος, τα Λασσάνεια σημειώνουν μια τριμερή νοηματική ενότητα των φορέων πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης και δίνουν έμφαση στην τοπική δημιουργική κοινότητα. Αντλώντας από το έμψυχο δυναμικό της περιοχής θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον κάθε Δημότη Κοζάνης πως όταν οι άνθρωποι ενός τόπου παραμένουν δημιουργικοί, τότε τα πράγματα μπορούν να είναι μόνο ευοίωνα.

Ο προοδευτικός πολιτισμός μας έχει δοκιμαστεί σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από τις σημερινές και πάντοτε μας ευεργέτησε. Έστω λοιπόν και υπό επιτήρηση, έστω και με την δημοσιονομική σκιά σε απειλητική τροχιά, ο Δήμος Κοζάνης επιλέγει να δώσει προτεραιότητα στον πολιτισμό σαν φυσική και νομοτελειακή απάντηση.

Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε και να τιμήσετε αυτήν την προτεραιότητα  με την κοινή πεποίθηση πως αυτή είναι μόνο η αρχή μιας νέας φάσης και ανοδικής διαδρομής στην ιστορία του θεσμού.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Η επίσημη πρεμιέρα των Λασσανείων 2017 θα δοθεί με μουσική συναυλία της
Πανδώρας, στις 25 Ιουλίου.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Συναυλιών

Jazz and Blues Festival

2 – 5 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόγραμμα

ΘΕΑΤΡΟ

Η Μαζώχτρα

Ο Ναστρεντίν Χότζας και η χύτρα

Μαγικός Αυλός

Ιφιγένεια εν Αυλίδι

Φιλιώ Χαϊδεμένου

Το Ψέμα

Ένα Μυστήριο με Νόημα

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Θέατρο Σκιών

Ημερολόγιο Παραστάσεων

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ιούλιος – Αύγουστος

Πρόγραμμα

Καλοκαιρινό Σχολείο
Θεάτρου & Τέχνης

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

Πληροφορίες

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Camp Ποδοσφαίρου «Νίκος Παπαδόπουλος»

Ποδήλατο Βουνού
Ορεινός Αγώνας Δρόμου

3-on-3 basketball

Πληροφορίες

Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης

20 – 31 Αυγούστου 2017

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα