Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης |
16146
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16146,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ο Δήμος Κοζάνης και η νεοσυσταθείσα Αντιδημαρχία Πολιτισμού φιλοδοξούν φέτος να ενεργοποιήσουν και πάλι τον θεσμό των Λασσανείων με την προοπτική το 2018 να είναι μόνο η εκκίνηση για πιο ψηλά.

Φέτος, τα Λασσάνεια σημειώνουν μια τριμερή νοηματική ενότητα των φορέων πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης και δίνουν έμφαση στην τοπική δημιουργική κοινότητα. Αντλώντας από το έμψυχο δυναμικό της περιοχής θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον κάθε Δημότη Κοζάνης πως όταν οι άνθρωποι ενός τόπου παραμένουν δημιουργικοί, τότε τα πράγματα μπορούν να είναι μόνο ευοίωνα.

Ο προοδευτικός πολιτισμός μας έχει δοκιμαστεί σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από τις σημερινές και πάντοτε μας ευεργέτησε. Έστω λοιπόν και υπό επιτήρηση, έστω και με την δημοσιονομική σκιά σε απειλητική τροχιά, ο Δήμος Κοζάνης επιλέγει να δώσει προτεραιότητα στον πολιτισμό σαν φυσική και νομοτελειακή απάντηση.

Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε και να τιμήσετε αυτήν την προτεραιότητα  με την κοινή πεποίθηση πως αυτή είναι μόνο η αρχή μιας νέας φάσης και ανοδικής διαδρομής στην ιστορία του θεσμού.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Επίσημη έναρξη των 36ων Λασσανείων με μία μεγάλη συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα και του Βασίλη Καζούλλη
στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στις 19 Ιουνίου.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Συναυλιών

ΧΟΡΟΣ

Ιούνιος – Ιούλιος

Πρόγραμμα

Jazz Festival

7 – 9 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόγραμμα

Αύγουστος

Πληροφορίες

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Αύγουστος

Πρόγραμμα

Θερινό Καλλιτεχνικό Σχολείο

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

Πληροφορίες

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πληροφορίες

Όμορφη πόλη – Εικαστικές Παρεμβάσεις στην Κοζάνη

Δήμος Κοζάνης – Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Πληροφορίες

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης 2018

Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

Πληροφορίες

3η Διεθνής Συνάντηση Βυζαντινής Τέχνης

1 – 3 Ιουνίου 2018

Πρόγραμμα