Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης |
16146
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16146,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

74 δράσεις για παιδιά σε 74 μέρες. Το πρόγραμμα καλοκαιρινής εκστρατείας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δη.Πε.Θε. αλλά και παραστάσεις για παιδιά σε Κοζάνη και κοινότητες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον στην πρώτη ηλικία. Σε αυτούς δηλαδή που υπόσχονται και ονειρεύονται τα μεγάλα.

Παράλληλα, η αντίστιξη του προγράμματος παρουσιάζει 10 θεατρικές παραστάσεις και 9 συναυλίες, ενώ τον Αύγουστο η κατακλείδα των τριών τελευταίων διοργανώσεων υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού είναι αφιερωμένη: στο Νικόλαο Δελιαλή, μια εμβληματική μορφή της πόλης, και σε όλους εκείνους που αναπτύσσοντας το διάλογο με την ιστορία για 3,5 αιώνες, συνέλεξαν και κατάρτισαν τη μοναδική συλλογή-θησαυρό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, καθώς και σ’ έναν αξιόλογο σύγχρονο δημιουργό, τον Τάκη Χάτσιο.

Το βράδυ της 31ης Αυγούστου τα 37α Λασσάνεια θα ρίξουν την αυλαία τους με την Μαρία Πενταγιώτισσα του Μποστ για να κλείσουμε χαμογελώντας. Και μια έκπληξη: στην επέτειο για τα 50 χρόνια από την προσελήνωση, στο γύρισμα της 19ης με 20η Ιουλίου. το Δη.Πε.Θε. θα κάνει το δικό του σχόλιο. Per aspera ad astra.

Ο πολιτισμός παραμένει πάντα ενεργός με όσα μέσα διαθέτει και είναι άλλωστε ο ίδιος πάντα η ενέργεια που φτιάχνει όλα τα μέσα. Τα πιο ισχυρά μέσα είναι πάντα οι δημιουργικοί άνθρωποι. Το βήμα δικό τους για αυτές τις 74 ημέρες.

Παναγιώτης Δημόπουλος
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Πρόεδρος Κ.Δ.Β.Κ.

Γιάννης Ιωαννίδης
Πρόεδρος ΟΑΠΝ

Θέμης Λιάκος
Πρόεδρος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

Καλοκαιρινές Δράσεις Κοβενταρείου
Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

«Ταξίδι στο κέντρο της Βιβλιοθήκης»

Πληροφορίες

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ιούλιος / Αύγουστος

Πληροφορίες

Θερινό Καλλιτεχνικό Σχολείο

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

Πληροφορίες

Εικαστικά

Πληροφορίες

Εκδηλώσεις

Πληροφορίες